Henning Linde

Er bestaat een kans dat je je afvraagt wie Henning Linde is. Het ligt in de menselijke natuur om nieuwsgierig te zijn. De meeste mensen willen veel weten. Hoe, wat, wie. De meesten zijn gek op informatie verzamelen. Op zich niets mis mee. Hier is wel vraag op zijn plaats: waarom wil je dit weten? Wat voegt het toe? Is het van werkelijk belang?

Met betrekking tot mijn eigen persoon vind ik het eigenlijk niet zo van belang om iets over mijzelf te zeggen. Het gaat niet om mij maar om de mensen die ik begeleid. Wat heb je er aan om te lezen welke diploma's ik heb of hoe oud ik ben? Zegt dat genoeg over mij om me te vertrouwen? Ik werk lang genoeg in mijn vakgebied en heb genoeg ervaring om heel stellig te kunnen beweren dat een diploma, titel of wat dan ook, niets zegt over wie die persoon werkelijk is. In onze maatschappij wordt jammer genoeg te veel gekeken naar behaalde papieren en veel minder naar hoe iemand leeft of welke levenservaring hij of zij heeft.

In mijn visie gaat het er niet om wat iemand zegt over zichzelf. Er wordt al genoeg gezegd in deze wereld.
Ik heb liever dat iedereen voor zichzelf een beeld vormt zonder dat dit beïnvloed is door wat hij of zij gelezen of gehoord heeft over die persoon.

Als je nu nog steeds aan het lezen bent, ben je of nog steeds nieuwsgierig over mijn achtergrond of je leest graag.

Ik zal je geduld (en doorzettingsvermogen) belonen met een beetje meer informatie.. Er zijn te veel werkzaamheden, opleidingen en ervaringen om hier op te noemen (en ook nog eens veel te saai om te lezen). Voordat ik voor mij zelf begon, beoefende ik het vak van (HRM) manager. Sinds 2001 geef ik trainingen voor coaches, counselors en andere therapeuten. Ook heb ik een aantal jaren als docent, studenten begeleid aan een opleiding voor counselors. In 2004 ben ik samen met mijn partner een eigen bedrijf begonnen wat zich (net als wij zelf) nog steeds aan het ontwikkelen is.

Een paar van mijn levensmotto's zijn:

  • Boven alles Liefde.
  • Walk your Talk.
  • Als je de wereld wilt veranderen begin dan bij jezelf.
  • Wees jezelf, alle anderen zijn al bezet (Oscar Wilde)
  • Leef in het Nu. Het is verspeelde tijd en energie om of in het veleden of toekomst te leven.
  • Zie de humor in van het leven. We nemen ons zelf vaak veel te ernst.
  • Je bent geen slachtoffer maar de (mede)schepper van je eigen leven.

Als je meer wilt weten zul je persoonlijk contact met me moeten opnemen zodat jij je eigen beeld kunt vormen of de ervaring aangaan hoe het is om een sessie met mij te doen.