Dit is de vraag die iedereen zich stelt voordat hij aan een coachingtraject begint. Als het niets oplevert, waarom zou je er dan aan beginnen? Als Awareness Coach bezef ik dit ten volste. Door een directe en effectieve manier van werken kan een grotere diepgang bereikt worden. Als Coach stem ik me af op je hulpvraag en wie je "bent" als persoon. Hierdoor ontstaat een natuurlijke vorm van informatie-overdracht (van beide kanten), die bijdraagt aan het krijgen van een dieper inzicht van jezelf en je manier van leven.

Het is mijn intentie een zo zuivere mogelijke leerspiegel voor je te zijn. Een spiegel die zonder oordeel alles weergeeft wat er in je aanwezig is. Als je hier open voor staat, draagt het bij aan het vergroten van jouw zelfkennis, wat wederom de mogelijkheid opent voor bewuste veranderingen en zelfmanifestatie.

Ik laat me niet uit het veld slaan door je overtuigingen en/of door de omgeving opgelegde ethische normen. Alles is bespreekbaar en alles wat nodig is zal aan de orde komen als dit in jouw belang is. Er heerst respect zonder oordeel over geloofsovertuigingen, normen en waarden die je hanteert. Als echter blijkt dat ze beperkend of zelfvernietigend voor jou of je omgeving zijn, zie ik het als mijn plicht ze wel ter sprake te brengen zodat je zelf kunt zien wat de invloed van ze zijn in je leven.

Ook help ik je je eigen beperkende programma’s te identificeren en te herschrijven (als je dit wenst). Je wordt uitgedaagd om je bewust te worden welk overtuigen en progamma’s van jou zijn en welke niet en waarom je de programma’s hebt, zodat je bewust kunt kiezen welke je wilt houden en welke je wilt herschrijven.

Je zult inzien (leren) dat de volledige verantwoordelijkheid voor jouw leven in je eigen handen ligt. Je zult uitgedaagd worden om in harmonie te leven met je eigen natuur, karakter en persoonlijkheid. Waarom deze uitdaging? Omdat iedereen die in harmonie leeft met zijn ware natuur de volgende zaken als vanzelf ervaart:

  •     harmonie,
  •     verdraagzaamheid,
  •     gezondheid,
  •     vrijheid,
  •     tevredenheid en
  •     energie in zijn leven.

 

Heb je vragen of wil een afspraak maken? Neem dan contact met me op en/of bel: 072-8888787.