Warom awareness? Omdat Awareness (het bewust-zijn) de basis en het fundament is waarop Awareness Coaching gebaseerd is.

Iedereen heeft een bepaalde staat van bewustzijn. Deze staat hangt o.a. af van opgedane ervaringen, hoe je op de ervaringen hebt gereageerd, de progamma’s die je hebt ontvangen door opvoeding, school, omgeving, etc. en natuurlijk ook van eigen makelarij.Andere factoren zijn: het bewustzijn bij de geboorte, de ontwikkeling van de individuele persoon en het meesteren van de vrije wil van de persoon.

Waar het om draait is hoe bewust je bent. Het gaat om het zijnsaspect van bewustzijn. Ben je wie je “hoort” te zijn (gevormd door je eigen bewuste keuzes) of ben je iemand anders? Gevormd door anderen en hun mening, geloofsovertuigingen en opvattingen? Ben je werkelijk jezelf?

Er zijn verschillende vormen van bewustzijn. Het is hier niet van belang om deze tot in de diepte op te noemen en of ze analiseren. Waar het om gaat is dat jij bewust wordt waar je staat en waar je naar toe wilt. Dat je je eigen leven weer in handen neemt en bewuste keuzes zult maken (en het liefst vrij van de invloed van anderen). Dat je vrij bent en hiermee ook de volledige verantwoordlijkheid voor je eigen leven opeist en er naar leeft. Als je meer wilt lezen over het waarom, nodig ik je uit om te klikken op het menu "eigenschappen".

 

Heb je vragen of wil een afspraak maken? Neem dan contact met me op en/of bel: 072-8888787.