Naast Awareness Massage bieden wij ook Klassieke en Ontspannings Massage aan.

Een ontspannen en gezond lichaam bevordert emotionele en mentale flexibiliteit en gezondheid en visa versa.

In de drukke wereld waarin wij leven willen mensen nog wel eens hun lichaam vergeten. Het is een oude wijsheid dat lichaam, geest en emoties met elkaar verbonden zijn. Eén van de drie verwaarlozen heeft altijd invloed op de andere twee. Wil je je goed en gezond voelen, dan zal het niet helpen alleen maar op je gedachten en emoties te letten. Net zo weinig zin heeft het alleen je lichaam aandacht te geven en de andere twee geen waarde toe te kennen.

Wat doet (Klassieke) Massage?

Het helpt de balans tussen geest, lichaam en emoties te herstellen. Naast de ontspanning  geeft het ruimte voor nieuwe inzichten en helpt het lichaam gezond te blijven. Juist in situaties die in emotioneel en geestelijk opzicht veel van je vragen, zal ook je lichaam meer spanning opbouwen. Wanneer je deze spanning dmv massage doet verminderen, kun je ook op emotioneel en mentaal niveau weer meer ontspannen. Het kan zijn dat er emoties loskomen... maar daardoor kun je ze loslaten. Het kan zijn dat je opeens een nieuw inzicht krijgt, doordat je meer ontspant.

Er zijn twee manieren om Massages te geven:

  • Door de kleding heen. Hierbij blijft de cliënt gekleed. Deze massage kan op de stoel en/of de massage tafel plaats vinden. Doordat door de kleding heen wordt gewerkt, kan er minder diep op de spieren worden ingewerkt.
  • Direct op de huid. Dit is de normale uitgangshouding wat "klassieke" massage aangaat. Alleen dat deel van het lichaam wat wordt gemasseerd, is ontkleed en de rest van het lichaam wordt afgedekt met handdoeken om afkoelen .

Er kan veel gezegd worden over hoe en wat. Maar wat heb je daar aan? Als je meer wilt weten en/of voelen is de beste manier om het zelf te ondergaan. Je bent van harte welkom.

Heb je meer behoefte aan een reguliere massage? Vraag naar de verschillende mogelijkheden via het contactformulier.