Wat is Awareness CoachingAwareness Coaching © is een manier van begeleiding die beoefend wordt vanuit Bewust-Zijn. Het is interactie met een persoon vanuit het perspectief van bewuste eenheid. Een Awareness Coach © richt zich op wat je nodig hebt en is niet bezig met het doel om jou je goed te laten voelen. Awareness Coaching © gebeurt vanuit het beginsel dat iedereen zijn eigen leven volledig in de hand heeft en zelf kan (en hoort te) bepalen wat hij met zijn leven doet en wil.

Het is ontwikkeld uit oude (spirituele) wijsheden en ervaringen. Het ontwikkelt en respecteert de (eigen) vrije wil van alle mensen en bevordert de natuurlijke bewustzijngroei. Daarom is er bij Awareness Coaching © geen sprake van een coach die "boven" de klant staat maar naast de klant.

Een Awareness Coach © weet dat  'je goed voelen' een resultaat is van innerlijke rust en van het in harmonie leven met jezelf en alles om je heen. Door jouw aandacht en inzet daar op te richten, kom het goed voelen vanzelf (als de harmonie en innerlijke rust bereikt worden). Er wordt ruimte gecreëerd zodat je kunt groeien en je (volledig) kan manifesteren. Ik begeleid je niet vanuit “weten” maar vanuit zijn. Vanuit ervaring en zelfkennis.

Wat kan Awareness Coaching © je opleveren? Dat kun je hier lezen.

 

Heb je vragen of wil een afspraak maken? Neem dan contact met me op en/of bel: 072-8888787.